ЗА НАС

КЪЩАТА

В този раздел можете да намерите информация за процеса на проектиране, строителство и въвеждане в експлоатация на къщата. Споделила съм и опита си при създаване на собствен интериорен стил и дизайн.

ГРАДИНАТА

В зависимост от площта на дворното място и района където се намира, има различни варианти за оформяне на ландшафта. Растенията в градината и грижите за тях са сезонни. В поредица от постове разказвам как отглеждаме плодове, зеленчуци, подправки и как организирахме нашия цветен рай.

ХРАНАТА

С удоволствие споделям любими сезонни рецепти за печива, салати, основни ястия и десерти, които приготвяме с местни продукти. Купуваме предимно от близкия фермерски пазар, от съседи, които имат кокошки, овце, кози и земеделски ниви, пчелари. Използваме и зимнина, сушени гъби и плодове, които сами отглеждаме и консервираме.

ПРИРОДАТА

Едно от неуспоримите предимства на живота извън големия град е ежедневният контакт с природата. Тя е тази, която ни пречиства и зарежда, която ни успокоява и доставя незаменимото усещане за душевен мир и силно тяло.

От нашата кухня

%d блогъра харесват това: