БЛАГИНА – разказ за живота извън големия град

Здравейте приятели,

Когато преди 9 години решихме да си потърсим парцел за къща извън София честно казано не подозирахме, че това ще бъде едно много мъдро решение. Бяхме водени преди всичко от мотива да избягаме от мръсотията, стреса и проблемите на големия град. Да, за мен това означаваше да пътувам всеки ден за работа, т.е. да ставам по-рано и да се прибирам по-късно. Но много скоро след нанасянето в новопостроената ни къща разбрахме, че всички усилия, които положихме абсолютно си заслужаваха!

И така, ето ни днес на 75 км от София в периферията на малък провинциален град в прекрасна къща с голям двор и градина. Нищо не може да се замени с гледката към Рила, която се открива от прозорците на спалните ни. С усещането, че можеш да дишаш с пълни гърди чист и свеж въздух. С чуството, че тялото е отпочинало, а на душата ти е толкова ведро и спокойно!

Аз съм Мая и реших да споделя с вас опита и познанията, които натрупах през годините за живота извън големия град – как да проектирате и построите къща, как да си направите градина с цветя, плодове и зеленчуци, как да си приготвите здравословна храна с местни продукти и даровете от природата. Когато търсих информация по много от тези теми се оказа, че трябва да преглеждам различни сайтове, но така и не намерих всичко на едно място.

Това сега е идеята на този блог. Ще се радвам да бъда полезна и да помагам с отговори и препоръки на вашите въпроси! Бъдете здрави!

Ваша БЛАГИНА

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: